Costa Rica - Combinat amb platja de Guanacaste

Ciutat de San Jose i Guanacaste (Platja Tamarindo) 7 Dies/ 6 Nits (No inclou vols)

des de 1.429
Omple el formulari i et contactarem per fer la reserva.

Dia 1  Benvingut a Costa Rica! .Un dels nostres representants l’estarà esperant a l’Aeroport Internacional, per traslladar-lo a l’hotel a San José. Allotjament a San José.

Dia 2 San Jose – Guanacaste (Tamarindo) (D) Aquest dia es traslladaran cap a la costa Pacífica, Playa Potrero és un lloc meravellós per passar el dia estirat al càlida sorra, prendre un bany a l’oceà o bé llegir sota l’ombra de les palmeres. A la banda nord de la platja es troba el petit poble de pescadors de Potrero i en l’extrem sud es troba l’elegant i popular platja i comunitat de Platja Tamarindo, amb un servei complet on ofereixen excursions en pot, esports aquàtics i hotels de luxe al voltant de la platja. Aquí es pot gaudir d’activitats com la pesca de classe mundial en les profundes aigües per capturar els peixos Marlín, tonyina i peix espasa. Trieu entre una gran varietat d’esports aquàtics com submarinisme, Immersió lleugera i caiac. Per a aquells que vulguin sortir de la platja i descobrir la selva i la vida silvestre que es troba al voltant han de visitar un dels parcs nacionals i reserves naturals Santa Rosa i Pal Verd. Allotjament a Guanacaste.

Dia 3 Guanacaste (Tamarindo) (D) Dia lliure per gaudir dels somiats dies d’estiu i nombroses càlides platges amb les seves aigües color turquesa, ja sigui realitzant les diferents activitats que aquestes ofereixen o simplement costat de la piscina de l’hotel. Allotjament a Guanacaste.

Dia 4 Guanacaste (Tamarindo) (D) Dia lliure per gaudir dels somiats dies d’estiu i nombroses càlides platges amb les seves aigües color turquesa, ja sigui realitzant les diferents activitats que aquestes ofereixen o simplement costat de la piscina de l’hotel. Allotjament a Guanacaste.

Dia 5 Guanacaste (Tamarindo) (D) Dia lliure per gaudir dels somiats dies d’estiu i nombroses càlides platges amb les seves aigües color turquesa, ja sigui realitzant les diferents activitats que aquestes ofereixen o simplement costat de la piscina de l’hotel. Allotjament a Guanacaste.

Dia 6 Guanacaste – San Jose. (D) Durant el matí podrem gaudir d’aquesta bonica platja per última vegada i en la tarda sortirem cap a San Jose per passar l’última nit. Allotjament a San Jose.

Dia 7 San Jose – Aeroport Internacional (D) A l’hora indicada un dels nostres representants estarà a la recepció per traslladar-vos  de l’hotel a l’aeroport internacional per així prendre el vol de tornada al vostre país.