VIII Enduroraid Emocions UAE 2021

Prepara't per la propera experiència al desert dels Emirats Àrabs. Un viatge en grup redüit, assistit per nostre expert en Enduro d'Andorra. Pels amants de les motos, una oportunitat única per gaudir de les dunes conduint la teva pròpia moto amb llibertat.

des de 1.995
Omple el formulari i et contactarem per fer la reserva.

VIII ENDURORAID ALS EMIRATS ARABS – DUBAI – ABU DHABI o (LIWA) 2021

SORTIDA PREVISTA  14/11/2021   

ITINERARI DE VIATGE  DEL 14 AL 18 de Novembre

Dia 1 – Vol desde Barcelona a Abu Dhabi o Dubai (segons ruta adaptada al nivell del conjunt del grup)  Arribada a l’Aeroport Internacional  a UAE  on el nostre guia us esperarà per traslladar-vos a l’Hotel a peu del Desert, punt de sortida del Raid l’endemà.

Dia 2 – Després d’esmorzar, entrega de les motos WR i YZ450, briefing i inici del Raid, guiats per un Pilot experimentat de la zona. Dia sencer de pilotatge per dunes i pistes de sorra. Aproximadament 300 kms diàris amb parades per repostar i àpat del migdia.

Dia 3 – Dia sencer de pilotatge per les inmenses Dunes de DUBAI o LIWA, (depenent del  itinerari)  de sol a sol amb parades per repostar i àpat al migdia.

Dia 4 – Dia sencer de pilotatge, ens endinçarem fins als murs de la frontera d’Arabia Saudí en càs de LIWA o fins a les Dunes més altes de Sweihan en càs de Dubai, abans de tornar direcció l’hotel de la ruta. Jornada esgotadora combinant pilotatge ràpid i tècnic i creuant dunes durant més de 300 kms… Un cop a l’hotel podrem descansar, dutxar-nos i utilitzar la zona Spa i piscina. Al vespre, sopar a l’hotel (no inclòs) abans del trasllat a l’aeroport per empendre el vol de tornada nocturn.

Dia 5 – Arribada a l’aeroport de Barcelona al matí i fi dels viatge.

https://www.instagram.com/p/BqcYCYDFQND/?igshid=pt724smmfc4g