VIII Enduroraid Emocions UAE 2021 + Paquet opcional “Dubai actiu & Expo” (Extensió 3 dies)

Prepara't per la propera experiència al desert dels Emirats Àrabs i una extensió per visitar la Expo .Un viatge en grup redüit, assistit per nostre expert en Enduro d'Andorra. Pels amants de les motos, una oportunitat única per gaudir de les dunes conduint la teva pròpia moto amb llibertat.

des de 1.995
Omple el formulari i et contactarem per fer la reserva.

VIII ENDURORAID ALS EMIRATS ARABS – DUBAI – SARJAH –  2021

SORTIDA PREVISTA  DES 2021   

ITINERARI DE VIATGE 

Dia 1 – Vol desde Barcelona a  Dubai . Arribada a l’Aeroport Internacional  a UAE  on el nostre guia us esperarà per traslladar-vos a l’Hotel a peu del Desert, punt de sortida del Raid l’endemà.

Dia 2 – Després d’esmorzar, entrega de les motos 450cc , briefing i inici del Raid, guiats per un Pilot experimentat de la zona. Dia sencer de pilotatge per dunes i pistes de sorra. Aproximadament 300 kms diàris amb parades per repostar i àpat del migdia.

Dia 3 – Dia sencer de pilotatge per les inmenses Dunes de DUBAI i SARJAH  (depenent del  itinerari)  de sol a sol amb parades per repostar i àpat al migdia.

Dia 4 – Dia sencer de pilotatge, ens endinçarem  fins a les Dunes més altes de Sweihan en càs de Dubai, abans de tornar fins a l’hotel al acabar la ruta. Jornada esgotadora combinant pilotatge ràpid i tècnic i creuant dunes i pistes de sorra. Un cop a l’hotel podrem descansar, dutxar-nos i utilitzar la zona Spa i piscina. Al vespre, sopar a l’hotel (no inclòs) abans del trasllat a l’aeroport per empendre el vol de tornada nocturn.

Dia 5 – Arribada a l’aeroport de Barcelona al matí i fi dels viatge.

https://www.instagram.com/p/BqcYCYDFQND/?igshid=pt724smmfc4g

EXTENSIÓ: “DUBA ACTIU & EXPO 2020” 3 DIES

Dia 4 – Dia sencer de pilotatge, ens endinçarem  fins a les Dunes més altes de Sweihan en càs de Dubai, abans de tornar fins a l’hotel al acabar la ruta. Jornada esgotadora combinant pilotatge ràpid i tècnic i creuant dunes i pistes de sorra. Un cop a l’hotel podrem descansar a la zona Spa i piscina. Al vespre, sopar a l’hotel (no inclòs) i allotjament.

Dia 5 – Esmorzar i per estirar les cames et proposem una activat diferent al Cycle de Al Qudra, ciclisme de ruta per carretera al mitg desert en un espai reservat a les bicicletes, podreu  descongestionar el còs després dels 3 dies intensos de moto. Pels menys afeccionats al ciclisme matí lliure per anar a la platja o visitar la ciutat. Després del check out, desplaçament per dinar al mall of the Emirates ascens al pis 148 del Burj Khalifa per admirar la ciutat i posterior desplaçament a l’hotel de JBR. Allotjament

Dia 6- Esmorzar i dia sencer de visita a la EXPO 2020 Dubai. Retorn al vespre a JBR i allotjament.

Dia 7- Esmorzar i dia lliure de platja o visita de Old Dubai i platja..  Després de sopar, embarcarem en el nostre vol nocturn fins a Barcelona