MERZOUGA - MARROC

Aventura en Quad al desert del Marroc.

En stock
des de 1695
Data:  


 • ITINERARI DEL VIATGE:

 • Primer dia:  06 Maig Vol en linea regular a Errachidia *Escala a Casablanca
  06MAY 6 BCNCMN   2005 2120
  06MAY 6 CMNERH  2300 2359
  Arribada trasllat a l’hotel chergui en 4×4 Privat
 • Segon dia: 07 Maig Esmorzar, podreu descançar a la piscina de l’hotel fins a mitg matí. Sortida en quad per pistes fins a la zona de Merzouga, dinar en camí (no inclòs) en Riad  i continuació per pistes i Dunes fins al campament de luxe amb totes les comoditats. Arribada sopar tradicional i allotjament en tenda de luxe al Desert.
 • Tercer dia: 08 Maig Esmorzar i continuem amb l’aventura en quad visitant durant tot el dia tota la zona, creuant pistes, poblacions i decobrint la vida local. Dinar en ruta en una Auberge Oasis (dinar no inclòs) i retorn a Merzouga per allotjar-se en hotel de 4-5* . Resta de tarda, vespre per relaxar-vos a la piscina, amb vistes a les Dunes del desert.  Sopar i allotjament a l’hotel Tombouctou.
 • Quart dia : 09 Maig Esmorzar i a l’hora convinguda retorn per dunes i  pistes fins a Erfoud, dinar en camí. Arribada, resta de tarda vespre per anar a passejar a Erfoud, retorn a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel Chergui
 • Cinqué dia: 10 Maig : A primera hora trasllat a l’aeroport de Errachidia en 4×4 privat i vol de tornada en linea regular a Barcelona amb *Escala a Casablanca
  10MAY 3 ERHCMN  0730 0830
  10MAY 3 CMNBCN   0940 1240

HOTEL i CAMPAMENT  El primer hotel està Ubicat  a Erfoud , a les portes del desert d’Erg Chebbi, ofereix totes les comoditats, piscina i restaurant amb cuina internacional i local .A  Merzouga, per la primera nit allotjament en campament de luxe al desert. Per la segona, allotjament a Merzouga, en un hotel de luxe úbicat a peus de les dunes amb totes les comoditats i serveis com piscines, massatges.