Safari a Tanzania amb serveis en privat

Gaudeix dels Parcs Nacionals de Tanzania amb tots els serveis en privat. Tindràs l'oportunitat de fer safaris fotorgràfics als principals parcs del país; Parc Nacional de Tarangire, El Llac Manyara, Serengeti, Ngorongoro i Arusha. Una inmensitat per descobrir el món animal en l'entorn més salvatge amb les comoditats que ofereixen els allotjaments seleccionats.

des de 2.180
Omple el formulari i et contactarem per fer la reserva.

Aquest producte inclou tots els serveis en privat pel que el següent itinerari és una recomanació que es pot modificar a petició del viatger. Consulta’ns perquè poguem crear el teu viatge a mida. No inclou vols internacionals. 

Dia 1 – BARCELONA – ARUSHA – TARANGIRE

Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro, tràmits de duana i visat. Rebuda per part del corresponsal. Després, sortida amb el nostre cotxe i guia de safari cap al Parc Nacional de Tarangire. Arribada i dinar. Estada d’una nit en règim de pensió completa i safari inclosos.

Dia 2 – TARANGIRE – LLAC MANYARA (KARATU)

Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre cotxe i guia de safari cap al Parc Nacional de Llac Manyara. Arribada i dinar. Estada d’una nit en règim de pensió completa i safari inclosos. NOTA – En algunes opcions d’hotel l’estada serà en la pròxima localitat de Karatu

Dies 3 i 4 – LLAC MANYARA (KARATU) – SERENGETI

Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre cotxe i guia de safari cap al Parc Nacional de Serengeti. Arribada i dinar.  Estada de dues nits en règim de pensió completa i safari inclosos.

Dia 5 – SERENGETI – NGORONGORO (KARATU)

Esmorzar a primera hora del matí i sortida per carretera cap a l’interior del Cràter del Ngorongoro fent safari en ruta sortint de Serengeti. Arribada i dinar picnic. Resta del dia de safari a l’interior del Cràter. 

Posterior trasllat al lodge en la zona de Karatu. Sopar i allotjament.

Dia 6 – NGORONGORO – ARUSHA NP 

Esmorzar i trasllat per carretera al Parc Nacional de Arusha. Arribada a l’hora de dinar i safari a la tarda. Sopar i allotjament.

Dia 7 – ARUSHA  – BARCELONA

Esmorzar. Visita al Parc al matí (esmorzar lliure) i a l’hora acordada trasllat a l’aeroport per a sortir en el vol cap a Barcelona.