Aventura en Tree Hotel a la Lapònia Sueca

Gaudeix d'una experiència extraordinària en un lloc excepcional a la Lapònia Sueca. El Tree Hotel Harads, ofereix un allotjament únic i especial. Et proposem un itinerari exclusiu per conèixer aquest destí hivernal amb l'oportunitat de veure Aurores Boreals.

des de 3080
Omple el formulari i et contactarem per fer la reserva.

Gaudeix d’una experiència extraordinària en un lloc excepcional a la Lapònia Sueca. El Tree Hotel Harads, ofereix un allotjament únic i especial on les seves habitacions pengen d’un arbre enmig del bosc. Ja sigui en la categoria “Niu d’Ocell” o en la original categoria “OVNI”, recordaràs aquesta nit per sempre! A més a més, et proposem un itinerari únic per conèixer aquest destí hivernal amb l’oportunitat de veure Aurores Boreals.

5 dies i 4 nits per descobrir tota la bellesa que amaga aquesta zona. Tindràs l’oportunitat de passejar pels boscos de la Lapònia Sueca amb moto de neu. Descobriràs el cabdalòs riu d’Storforsen i els seus rierols envoltats de frondosos avets. Coneixerem l’Anna, una jove Sami que t’explicarà al voltant del foc la seva cultura, les seves costums a la Granja de rens que regenta i et sorprendràs amb la gastronomia típica de la destinació.

Dormiràs al vellmig del bosc en una guesthouse 4* amb habitacio privada i bany propi i podràs gaudir d’un sopar i una nit en una original cabanya sobre un arbre. Aquest és l’itinerari que et proposem, contacta’ns per a més informació.

 

  • Dia 1 – Arribada a Lulea i trasllat privat a l’allotjament. 
  • Dia 2 – Passeig en motos de neu i caça d’aurores boreals nocturna amb un guia/fotògraf professional. 
  • Dia 3 – Immersió en la cultura Sami amb la visita a una granja autòctona. 
  • Dia 4 – Excursió d’esquí fons o raquetes de neu a Storfosen. 
  • Dia 5 – Tornada a casa. S’acaba el viatge però sempre portaràs amb tu els records d’una experiència inoblidable.