VIATGE A ISLANDIA Aurores boreals

Gaudirem de paisatges increïbles, volcans, guèisers , cascades , glaciars, icebergs i aigües termals Del 23 al 28 Octubre 2121

En stock
des de 2.925
Data:  

  • Dia 1 –23 Octubre 2021 ANDORRA- REJKYAVIK

Sortida d’Andorra en transfer privat cap a l’aeroport de Barcelona d’on volarem cap a Islandia. Arribada a l’aeroport internacional de Keflavík segons vols directes reservats i trasllat a l ‘hotel ( la durada és de tot just 10 minuts). Allotjament a Courtyard by Marriot Keflavík Airport 4 * (Keflavík)

  • Dia 2 – 24 d’octubre 2021 -Cercle Daurat –

Despres d’esmorzar ens recolliran a les 09: 00h a la recepció de l’hotel per anar a visitar el cercle Daurat. Veurem: · Parc Nacional de Phingvellir · Zona geotermal de Geysir
Cataracta de Gullfoss · Observació d’aurora boreal (en cas de produir-se el fenomen) Dinarem en un bon self-service de pagament directe (no inclòs) Sopar i allotjament en Hotel Stracta 3 * (Hella)

  • Dia 3 – 25 octubre 2021 -Costa sud –

Despres d’esmorzar recollida a les 09: 00h a la recepció de l’hotel per fer un fantàstic recorregut per la costa sud de l’illa. Veurem: · Cascada de Seljalandsfoss · Cataracta de Skógafoss · Platja de sorra negra i columnes de basalt de Reynisfjara · Camp de lava i molsa de Eldhraun · Observació d’aurora boreal (en cas de produir-se el fenomen) Dinarem en un bon self-service de pagament directe (no inclòs) Sopar i allotjament en Fosshotel Glacier Lagoon 4 * (Hnappavellir)

  • Dia 4 – 26 octubre 2021 Glacera Vatnajökull

Despres d’esmorzar recollida a les 09: 00h a la recepció de l’hotel per anar a visitar aquesta increïble glacera. Veurem:  Llengua glacera de Svínafellsjökull · Llacuna glacial de Fjallsárlón · Llacuna d’icebergs de Jökulsárlón · Platja dels diamants · Observació d’aurora boreal (en cas de produir-se el fenomen) Dinar inclòs Sopar i allotjament a l’Hotel Stracta 3 * (Hella)

  • Dia 5 – 27 d’octubre 2021 Península de Reykjanes i Llacuna Blava –

Despres d’esmorzar en recolliran a les 09: 00h a la recepció de l’hotel per fer un dia autènticament termal. Veurem: · Zona geotermal de Seltún · Llacuna Blava, on és possible donar-se un bany relaxant a les aigües del seu spa geotermal Dinar i sopar inclosos Allotjament en Fosshotel Reykjavík 4 * (Reykjavík)

  • Dia 6 -28 d’octubre 2021 Reykjavík –

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la capital d’Islandia. Tindrem temps lliure per compres. Dinar .Recollida a les 18: 30h a la rececpció de l’hotel i trasllat a l’aeroport internacional de Keflavík per volar cap a Barcelona on ens esperarà el bus per tornar cap a casa.