X ENDURORAID EMOCIONS - UAE 2022 - Octubre

Novetat : Tria la teva opció - 1 - 2 - 3 - 4 dies de Dunes pel Desert dels Emirats Arabs - Paquet a mida, Inclou lloguer KTM 450 -

En stock
des de 2.595
Data:  

Paquets Base 2 dies de moto (amb opció dia adicional ampliable dins de les dates 22-23-24-25 Octubre)

Base Grup 1:

  • Divendres 21 Octubre :  Sortida en vol directe Barcelona Dubai : 21:00 arr 05:55+1
  • Dissabte 22 Octubre : Recollida a l’aeroport, trasllat fins hotel Radisson per esmorzar i continació fins al nostre punt de sortida. “Raid”

Primer dia de moto : Primers kms d’aclimatació per pistes amb petites dunes fins la zona de Al Badayer, passant al Qudra, zona més plana, al mitg dia contacte amb Dunes mes gràns fins a Al Badayer, on dinarem al nostre hotel, especialment escullit en plena zona de dunes de Al Badayer Hotel 5* exclusiu. Després de dinar, el nostre recorregut ens desviarà cap a Al Madam al Faqah direcció Sweihan passant per l’ Emirat de Sarjah i Abu Dhabi. Retorn a l’hotel  retornant a les Dunes de Al Badayer per la posta del sol,  sopar i allotjament.

  • Diumenge 23 Octubre :  “Raid”

Segon dia de Moto : Després d’esmorzar, empendrem ruta cap al Nord Est inicialment creant les dunes de Al Badayer als peus de l’hotel i seguint per pistes de sorra fins a Fossils Rock, travessant l’Emirat de Sarjarh fins arribar al límit montanyòs que ens separarà de Oman. Dinarem al centre observatori de Fossils Rock. Després de dinar seguirem direcció sur cap a al Maddam, El nostre retorn tornarà a ser per pistes i Dunes fins arribar a Al Badayer per la posta de Sol, abans de continuar cap al centre inicial del primer dia per acabar el raid de 2 dies. Sopar de despedida opcional a Dubai Mall o Marina abans del trasllat a l’aeroport pel retorn a Barcelona.

  • Dilluns 24 Octubre (matinada Diumenge/Dilluns) : Sortida en vol directe a Barcelona 03:45 arr0 08:55

Nota: En càs d’optar per 1 o 2 dies adicionals, el final del dia tornarà a ser a l’hotel de la nit anterior, sopar i allotjament.

Base Grup 2:  Arribada del segon grup 

  • Diumenge 23 Octubre :  Sortida en vol directe Barcelona Dubai : 21:00 arr 05:55+1
  • Dilluns  25 Octubre : Recollida a l’aeroport, trasllat fins hotel Radisson per esmorzar i continació fins al nostre punt de sortida. “Raid”

Primer dia de moto (tercer en càs de dia adicional començant desde l’hotel) : Primers kms d’aclimatació per pistes amb petites dunes fins la zona de Al Badayer, passant al Qudra, zona més plana, al mitg dia contacte amb Dunes mes gràns fins a Al Badayer, on dinarem al nostre hotel, especialment escullit en plena zona de dunes de Al Badayer Hotel 5* exclusiu. Després de dinar, el nostre recorregut ens desviarà cap a Al Madam al Faqah direcció Sweihan passant per l’ Emirat de Sarjah i Abu Dhabi. Retorn a l’hotel  retornant a les Dunes de Al Badayer per la posta del sol,  sopar i allotjament. (En càs de dia adicional, sopar opcional pels pilots que empreguin el viatge de tornada cap a Barcelona a Dubai Mall  o Marina i trasllat a l’aeroport.

  • Dimarts 26 Octubre :  “Raid”

Segon dia de Moto : Després d’esmorzar, empendrem ruta cap al Nord Est inicialment creant les dunes de Al Badayer als peus de l’hotel i seguint per pistes de sorra fins a Fossils Rock, travessant l’Emirat de Sarjarh fins arribar al límit montanyòs que ens separarà de Oman. Dinarem al centre observatori de Fossils Rock. Després de dinar seguirem direcció sur cap a al Maddam, El nostre retorn tornarà a ser per pistes i Dunes fins arribar a Al Badayer per la posta de Sol, abans de continuar cap al centre inicial del primer dia per acabar el raid de 2 dies. Sopar de despedida opcional a Dubai Mall o Marina abans del trasllat a l’aeroport pel retorn a Barcelona.

  • Dimecres  Octubre (matinada Dimarts/Dimecres) : Sortida en vol directe a Barcelona 03:45 arr 08:55

Opcionalment proposem estada adicional de descanç al final de Raid a Dubai amb possibilitat  d’haver afegit de forma vacacional a la famíla dels pilots a la zona de platja des de el primer día d’arribada i retrobar-se un cop finaltzatel Raid per gaudir de la ciutat, activitats i platja.