X ENDURORAID EMOCIONS - UAE 2022 - NOVEMBRE

DUBAI I DUNES EXPRESS DEL 26 AL 29 DE NOVEMBRE 2022 - HOTEL DE GRAN LUXE PENSIÓ COMPLERTA Dunes pel Desert dels Emirats Arabs - Paquet a mida, Inclou lloguer KTM 450 2 DIES APROX 14HORES - BASE 4 PERSONES

En stock
des de 2.595
Data:  

Paquets Base 2 dies de moto  –   BASE  5 PERSONES PRIVAT 

Base  

  • Dissabte 26 Novembre 22  :  Sortida en vol directe Barcelona Dubai : 21:00 arr 05:55+1
    • Diumenge 27 NOVEMBRE 22 : Recollida a l’aeroport del vehicle de lloguer , ( 1 Vehicle per 2 pers ) Desplaçament  fins al nostre punt de sortida. “Raid”

Primer dia de moto : Primers kms d’aclimatació per pistes amb petites dunes fins la zona de Al Badayer, passant al Qudra, zona més plana, al mitg dia tindrem contacte amb Dunes mes gràns fins a Al Badayer, siguirem fins a Fossils Rock on dinarem (no inclòs) , després de dinar rependrem per Fossils Dunes i seguirem fent un bucle per tornar ala posta de sol a Al  Badayer, i retorn al punt inicial, i posteriorment desplaçament  al nostre hotel de 5* exclusiu. Sopar inclòs i allotjament.

  • Dilluns 28 de NOVEMBRE :  “Raid”

Segon dia de Moto : Després d’esmorzar, check out i desplaçament al nostre punt de sortida. Començarem arribant a les Dunes de Al Badayer i desviarem cap a Sarjah, a peu de les muntanyes d’Oman i  continuarem cap al Sur fins a les Dunes de  Al Madam al Faqah direcció Sweihan  on navegarem per la segona zona més important de dunes de Dubai. Acabant la tarda retornarem via Al Qudra fins al punt  inicial del primer dia acabant així el raid de 2 dies. Instalacions a la nostra disposicó per dutxar-se i cambiar- se . Posteriorment desplaçament a Dubai Mall, Marina o Mall of the Emirates  per sopar abans del trasllat a l’aeroport  on retornarem el vehicle i empendrem el retorn a Barcelona en vol directe nocturn

  • Opcionalment proposem estada adicional de descanç al final de Raid a Dubai a la zona de platja un cop finaltzatel Raid per gaudir de la ciutat, activitats i platja. (consultar)
  • Dimarts 29 de NOVEMBRE  : Sortida en vol directe a Barcelona   03:45 arr 07:45  (matí)

 

: